Home » De RelatieReanimatie®

De RelatieReanimatie®

De RelatieReanimatie® is een uniek concept en zeer geschikt als jullie niet weten hoe het verder moet.
Zit jullie relatie muurvast en lijkt een scheiding onvermijdelijk? Heerst de twijfel of je er goed aan doet? Verlangen jullie naar het begin toen het allemaal vanzelf leek te gaan, naar dat gevoel dat je helemaal jezelf bij elkaar kunt zijn? Missen jullie de romantiek en de spanning? Wil je onderzoeken welke keuze het beste is; scheiden of door middel van relatietherapie een nieuwe start maken?

De RelatieReanimatie® is de oplossing

In een krachtige sessie van drie uur komen de patronen naar boven die maken dat jullie relatie stevig vastloopt. We kijken of de beweging weer te maken is naar datgene waar jullie zo naar verlangen.

de RelatieReanimatie®

In de RelatieReanimatie® wordt duidelijk:

  • Wat zijn de patronen die zorgen voor het vastlopen van jullie relatie
  • Is er voldoende over om een nieuwe start te maken
  • Wat hebben jullie samen daarvoor nodig
Aan het einde evalueren wij de uitkomst van het gesprek. De vervolgstap kan zijn dat ik jullie door middel van relatietherapie verder begeleid. Als jullie besluiten om te scheiden kan ik jullie begeleiden als scheidingsmediator.
De RelatieReanimatie® is een mooie en krachtige methode die jullie veel zal brengen. De bijeenkomst is altijd op zeer korte termijn mogelijk, ook in de avonduren en op zaterdag en kost € 375,-
Neem direct contact op!