Home » Coaching Leiden

COACHING

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.”

In een coachingstraject onderzoek ik samen met jou wat je drijfveren zijn, waar je naar verlangt en waar je in vastloopt. Het kan zijn dat je iets nieuws wilt, maar niet precies weet hoe je dat kunt vinden.
In een traject ontdek je wat je competenties zijn en vanuit welke waarden en overtuigingen jij handelt.

Werk

Werk neemt een belangrijke plaats in het leven van mensen. Je kunt werk op verschillende manieren zien als zingeving: iets bijdragen aan het grotere geheel, of als persoonlijke ontwikkeling. Gaat het goed, dan voel je je op je plek, gewaardeerd en vervuld. Soms gaat het niet goed. Mogelijk voel je je niet gezien, niet gewaardeerd, overbelast of onvervuld.Ik hou je hartelijk maar stevig een spiegel voor waarin je zelf kunt ontdekken wat de antwoorden zijn op je vragen.

Ik ontmoet je graag en ik luister graag naar je verhaal.  De basis van mijn begeleiding is het systemisch werken. Daarnaast werk ik met de kennis van de karakterstructuren en maak ik regelmatig gebruik van familieopstellingen.

Ik werk zowel in opdracht van werkgevers als met particuliere cliënten.