Home » Aanmeldingsvoorwaarden

Trainingen, bijscholingen en workshops

Bevestiging

Wanneer jouw aanmelding is ontvangen, zenden wij je binnen een week een bevestiging.

Betaling

Je ontvangt bij inschrijving een factuur. Je maakt direct de bijpassende aanbetaling over, daarmee is je inschrijving definitief. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk vijf dagen voor aanvang van de training.

Wachtlijst

Is op het moment van jouw aanmelding de training volgeboekt, dan plaatsen wij je op een wachtlijst. Je krijgt daarvan bericht. Mocht er een plaats vrijkomen, dan benaderen wij degene die bovenaan de wachtlijst staat.

Annulering

Tot drie weken voor het begin van de cursus/workshop kun je je aanmelding ongedaan maken. Wij berekenen dan € 50,- administratie- en verwerkingskosten. Bij annulering binnen drie weken voor aanvang zijn wij genoodzaakt 25 % van het totaalbedrag van de cursus/workshop in rekening te brengen.

Bij verschuiving naar een andere datum dient de reeds verzonden factuur te worden voldaan. Indien je niet annuleert verplicht je je het totaalbedrag te voldoen.

Mochten wij – op basis van het aantal aanmeldingen – besluiten de training te annuleren, dan ontvang je hiervan direct bericht. In dat geval storten wij het door jou overgemaakte bedrag terug.

Deelnemers ontvangen voor aanvang aanvullende informatie en indien nodig een routebeschrijving.