Trainingen

Zelfstandig of in samenwerking met verschillende gespecialiseerde partners geef ik trainingen aan particulieren, bedrijven en bijscholingen voor collega coaches, mediators  en therapeuten. Mijn uitgangspunt op al deze terreinen is de persoonlijke ontwikkeling; waar een mens zichzelf beter kent en (h)erkent is hij beter in staat in het grote geheel te functioneren.

Ik ben gefascineerd door de weg van de mens. Wat beweegt mensen? Hoe verbinden zij zich met heden en verleden? Hoe vinden mensen voorwaarts hun richting en verbinden ze zich achterwaarts met hun afkomst? Ik heb mij  verdiept in het werk van Carl Gustav Jung en beweeg mij steeds meer naar het werken vanuit het grotere geheel. Wat Jung noemt ‘de individuatie van de mens’Voeg Tooltip Tekst toe is een grondslag van mijn werken geworden. Het systemisch werken is een bedding.

Dit alles maakt dat ik gedreven ben in het begeleiden van mensen naar persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gebruikmakend van de bedding van het systemisch denken en handelend vanuit de principes van de traditie van de weg van de mens  ontwikkel ik graag trainingen en workshops.

Ik leerde de methode van het trainen op identiteitsniveau. Dit houdt in dat de trainer niet alleen  ’zendt’ maar zichzelf als instrument gebruikt om cursisten mooie leerervaringen te geven.

Ik sta open voor ideeën en opdrachten tot het ontwerpen van maatwerk trainingen en workshops.  

Kijk voor het actuele aanbod van trainingen en workshops bij de agenda.


Meer informatie?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Als je meer informatie wilt (voor jezelf of iemand anders) of als je direct een afspraak wilt maken kun je mij bellen op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur. Als je liever eerst een mailtje stuurt met je vraag, of het prettig vind dat ik jou bel, dan kan dat ook. stuur een mailtje naar info@andrefun.nl. Ik zal binnen twee werkdagen reageren.