Tarieven

Coaching  Voor coachingstrajecten is de investering voor werkgevers € 150,- per uur (ex BTW) en wordt een offerte op maat gemaakt.

Bij individuele coaching spreken we samen een voor ons beiden passend tarief af.

 

Mediation     € 125,- per uur exclusief BTW. Indien gewenst kunt u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen, dit duurt maximaal een half uur.
Voor het verdere traject betaalt u het uurtarief van € 125,– (excl. 21% btw) voor alle tijd die de mediator aan het conflict besteedt. (Meestal dragen de partijen ieder 50% van de kosten). Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Daarnaast moet u rekening houden met de uren die de mediator besteedt aan communicatie met de partijen, eventuele reistijd, het maken van tussentijdse verslagen en het opstellen van de vaststellingsovereenkomst. Kosten voor het huren van een vergaderruimte en reiskosten van de mediator worden door de partijen gedragen. Voor echtscheidingstrajecten zal in overleg een offerte op maat gemaakt worden.


Aangesloten bij de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) onder nummer 360.09.A. Opgenomen in het register als Therapeutisch Coach, Hypno-Psychotherapeut en Integratieve Psychotherapeut.
De therapeutische coaching voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandsche Associatie voor Psychotherapie (NAP) en de European Association for Psychotherapy EAP. (De beroepsvereniging VIT is als vereniging bij beide organisaties aangesloten).

Verbonden aan de Ethische Code van Phoenix Opleidingen TA/NLP Utrecht

Vektis Zorgverlenersnummer 90031633
Vektis Praktijkcode 90105610
TBNG/RBNG Licentiecode 103032R
Fun&Albarda VOF inschrijfnummer KVK 273445 46
BTW-nummer 8207.99.476 Rekeningnr. 14 55 85 603

Informeer bij je ziektekostenverzekeraar naar de vergoedingen voor therapeutische coaching .
In bijzondere situaties is het mogelijk over de prijs te overleggen. Verder is het mogelijk bij je werkgever, de sociale dienst of een andere uitkeringsinstantie, voor een tegemoetkoming in de kosten in aanmerking te komen.