Coaching

In een coachingstraject onderzoek ik samen met jou wat je drijfveren zijn, waar je naar verlangt en waar je in vastloopt. Het kan zijn dat je iets nieuws wilt, maar niet precies weet hoe je dat kunt vinden. In een traject ontdek je wat je competenties zijn en vanuit welke waarden en overtuigingen jij handelt.
Werk neemt een belangrijke plaats in het leven van mensen. Je kunt werk op verschillende manieren zien als zingeving: iets bijdragen aan het grotere geheel, of als persoonlijke ontwikkeling. Gaat het goed, dan voel je je op je plek, gewaardeerd en vervuld. Soms gaat het niet goed. Mogelijk voel je je niet gezien, niet gewaardeerd, overbelast of onvervuld.
Ik hou je hartelijk maar stevig een spiegel voor waarin je zelf kunt ontdekken wat de antwoorden zijn op je vragen.

Ik ben opgeleid en werk als therapeutisch coach. Door mijn inschrijving in het register therapeutische coaching van de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) is voor coachingtrajecten van particulieren vergoeding mogelijk van de zorgverzekeraars.

Outplacement, re-integratie en bezinning op nieuw werk
Wanneer je op zoek wilt – of moet – naar een andere baan of weer wilt terugkeren op de arbeidsmarkt, is het belangrijk om je zorgvuldig te bezinnen op wat je wilt en te onderzoeken hoe je dit moet aanpakken. Ik kan je bij deze bezinning en de aanpak begeleiden.

Burn-out
Als ervaringsdeskundige gaat mijn speciale aandacht uit naar Burn-out begeleiding. Burn-out wordt vaak onderschat, maar je bent letterlijk ‘opgebrand’, zowel geestelijk als lichamelijk. Het is belangrijk te onderzoeken wat de oorzaak is van je ziekte, hoe je grenzen kunt stellen, wat je wensen en verlangens zijn, en hoe je je plek in de wereld weer in kunt nemen zonder jezelf te verliezen.

Ik ontmoet je graag en ik luister graag naar je verhaal.  De basis van mijn begeleiding is het systemisch werken. Daarnaast werk ik met de kennis van de karakterstructuren en maak ik regelmatig gebruik van familieopstellingen.

Ik werk zowel in opdracht van werkgevers als met particuliere cliënten. Ook heb ik ervaring met iro-trajecten.

Meer informatie?

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen.

Als je meer informatie wilt (voor jezelf of iemand anders) of als je direct een afspraak wilt maken kun je mij bellen op werkdagen van 10.00 tot 20.00 uur. Als je liever eerst een mailtje stuurt met je vraag, of het prettig vind dat ik jou bel, dan kan dat ook. stuur dan een mailtje naar info@andrefun.nl. Ik zal binnen twee werkdagen reageren.